Testagrams box - november 2017

 – I samarbete med Testagram –
 
Här hemma älskar vi att få hem en ny box, och tycker alltid det är lika roligt att överraskas utav innehållet. Månadens box innehöll många bra att ha produkter nu inför julen som närmar sig, men även lite nya produkter att prova på som vi inte testat förut. 
 
Den stora favoriten blev helt klart sköljmedlet, och det goda Crisp Rey som var riktigt goda. Dessa kommer helt klart köpas hem vid fler tillfällen.

Innehåll i Testagrams box - november 2017

Serla Putsduk
Serla Putsduk är perfekt vid städning och vid daglig användning på alla blanka ytor som blir skinande rena utan att ludda. Serla hjälper dig att göra städningen enkel och trivsamt. Du behöver bara spreja vatten och torka av med putsduken. Putsduken är biologiskt nedbrytbar, men spola inte ner den i toaletten då det kan orsaka stopp.
 
Den här var riktigt bra, och ett bra alternativ om man vill köpa hem engångs putsdukar. Men här hemma kommer vi med största sannolikhet fortsätta med våra tvättbara putstrasor när det ska städas. Det känns som ett bättre och miljövänligare alternativ.
 
Softlan Complete Care So Fresh
Softlan Complete Care är Softlans mest innovativa sköljmedel som inte bara doftar underbart gott, utan även hjälper till att göra kläderna mjukare, bevara färgerna bättre samt även göra dem upp till 2x mindre noppiga. Complete Care So Fresh har en blommig fräsch doft som passar hela familjen. I butik finns det även en lila variant som heter So Fashionable. 
 
Den här kom hem precis i rättans tid, då jag hade bokat tvättstugan samma dag och överraskande nog hade slut på sköljmedel. Flaskan försvann därför snabbt och doftade riktigt gott. Softlan är ju faktiskt ett varumärke vi ofta använder här hemma, och vi brukar variera lite ibland dofterna så det är inte helt omöjligt att just denna köps hem på nytt vid ett annat tillfälle. 
 
Friggs Majskakor Organic Milk Chocolate
Ekologiska, glutenfria majskakor gjorda av naturliga ingredienser, toppade med mjölkchoklad. Lovely Lovely!
 
Dessa var helt okej, men inget vi kommer köpa hem på nytt. Vi föredrar i stället Friggs vanliga riskakor med smak, där favoriten är Gräddfil & Lök som är riktigt god!
 
Kockens Ekologisk Kanel Malen
Kanel används som krydda både hel och malen. Kockens ekologiska kanel passar bra i soppor, grytor, kötträtter, småkakor, vetebröd och på julgröten så klart.
 
Denna kommer användas och avnjutas mycket nu under julen som snart är här. Kanske blir det lite julbak? Om inte annat passar den perfekt till julgröten som naturligtvis ska ätas.
 
GOOD’N’GO Naturally Tasty
Naturligt gott havrebaserat mellanmål för vuxna som är vegan, laktos- och glutenfritt, samt utan tillsatt socker. Perfekt on-the-go produkt. Det kallas helt enkelt GOOD’N’GO Naturally tasty. 60 gramsförpackningen medföljer i boxen (120 gramsförpackning för 12,70 kr finns att köpa i butik.)
 
Den här var tyvärr inget för oss, kan det bero på att jag är en aning skeptisk emot produkter baserade på kläm flaskor? 
 
Bubs Tomteskallar
Skum med frukt-, knäck- och mustsmak. Under julen stoppar man i sig smaskig knäck och sköljer ofta ner det med god julmust. Bubs har kombinerat dessa två klassiska smaker i denna sköna produkt, Tomteskallar. Knäckvarianten är dessutom kryddad med lite hallon. Glöm skumma tomtar, käka skumma skallar! Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser.
 
Dessa var helt okej, men jag föredrar nog vanliga tradionella skumtomtar om jag får välja.
 
Fazer Crisp Rye
En fiberrik och osötad delikatess. Tunna krispiga skivor bakade på fullkornsråg och äkta surdeg. Perfekt till julens goda ostar och sillar.
 
Denna var riktigt god och försvann fort hemma hos oss. Vi älskar kex i alla dess former tillsammans med goda ostar, marmelad och en massa annat gott.

Testagram är en prenumerationsbox som kostar 99 kr per box, och utkommer 11 gånger om året. Produkterna är alltid i full size, dvs inte små test förpackningar. Boxens värde garanteras att vara värd minst 150-250 kr.