Loddo - september 2017

 – I samarbete med Loddo –

För en tid sedan kom Loddo månads box hem, och som alltid var det lika spännande att öppna denna. Den här boxen innehöll både nya och gamla favoriter, och vi fastnade lite extra för Elyas goda dryck och Nextory som jag här hemma har varit nyfiken på länge och nu ser fram emot att få prova.

Innehåll i Loddos september box 2017

Nutrilett
Nutrilett säkerställer att du alltid får i dig både proteiner och fibrer men samtidigt en begränsad mängd kalorier utan att för den skull kompromissa med smaken. Nutrilett Quinoa Nut Crunch bar är en glutenfri och läcker måltidsersättningsbar med quinoa, hallon, nötter och mörk choklad. Innehåller endast 200 Kcal.

En riktigt god bar som jag varmt kan rekommendera. Älskar smaken utav nötter blandat med choklad och sötman som hallonen ger.

Elya
Elya är en ekologisk och naturlig läsk med nästan hälften så mycket socker som traditionell läsk. Passar perfekt för dig som vill ha en mer hälsosam och naturlig dryck med mindre socker. Dessutom är den helt fri från konserveringsmedel. Elya är tillverkad i Skandinavien och finns i de tre fräscha smakerna Citron Lime samt Äpple och Hallon.

Elya är riktigt god, och här hemma har vi smakat alla smakerna som finns. En dryck jag varmt kan rekommendera och tipsa vidare om!

Colgate Sensitive Pro-Relief
Colgate Sensitive Pro-Relief tandkräm ger långvarig lindring mot ilningar i tänderna. Tandkrämen med Pro-Argin™-teknik, pluggar igen och förseglar dentinkanalerna med ett skikt rikt på kalcium som reparerar känsliga tänder. Använd Colgate® SENSITIVE PRO-Relief™ och märk skillnaden själv!

Colgate är varumärke vi ofta använder oss utav, faktum är att det är vårt favoritmärke när det kommer till tandkräm så denna var riktigt kul att få prova.

Colour Catcher
Colour Catcher är en revolutionerande tvättduk som förhindrar missfärgning. Lägg en Colour Catcher i varje tvätt, så slipper du missfärgade kläder och tygerna behåller sina klara färger. Du gör också en insats för vår miljö: den biologiskt nedbrytbara duken gör att du sparar energi, vatten och tvättmedel genom att köra färre maskiner.

En produkt jag prövade för första gången för några år sedan. En produkt som jag faktiskt gillar både för att den är bra för miljön, men också för att den är riktigt bra.

Nextory
Här får du en exklusiv rabattkod som ger dig 30 dagars kostnadsfritt abonnemang. Genom Nextory får du tillgång till tusentals e-böcker och ljudböcker. Läs och lyssna obegränsat! Ladda ner och läs dina favoritböcker direkt i din smartphone eller surfplatta, via Nextorys app för iOS och Android. Hos Nextory hittar du alla sorters böcker. 

Den här tjänsten har jag varit nyfiken på länge! Det ska bli riktigt, riktigt kul att få prova på denna.

Yelli Mindful Food - Röd linssoppa mix
Masoor Dal är en tjock soppa av linser och grönsaker som fått en delikat smaksättning av örter. Dal som är en älskad rätt av vegetarianer i hela världen, är rik på näringsämnen men har inga artificiella tillsatser. Vårt recept tar dig till Indien, där du kan finna rätten i vanliga indiska hem.
 
Den här låter riktigt spännande. Något nytt, annorlunda och spännande som vi inte är vana vid här hemma.

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.

Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.