Gott från Cloetta

– Pressutskick från Cloetta –
 
Som medlem i Cloettas bloggnätverk får jag en unik chans att prova på deras senaste nyheter innan de når butikerna. Lagom till helgen hann jag efter mycket om och men, äntligen hämta ut Cloettas andra utkick för i år med en massa nya gottigheter. I utskicket fann jag en ny bilmodell från Ahlgrens bilar, två spännande smaker från Sportlunch, en ny oemotstånlig Kick och två Läkerolprodukter i nya smaker. 
 

Innehåll i Cloettas andra utskick för 2018

Ahlgrens bilar Lakritskombo
Algrens bilar breddar nu sitt sortiment och utökar med en ny kombivariant! Utöver Ahlgrens bilar Fruktkombi kan vi nu också presentera nya Ahlgrens bilar Lakritskombi. Den nya modellen har en mjuk fjädrande lakritsskumbotten med en fruktopp i tre underbara söta smaker; cola, citron och hallon.  
 
Sportlunch Almond
Nu är den här: Sportlunch med seg kakaonougat täckt med rotad mandel och mjölkchoklad. Nya Sportlunch Almond är en god chokladbar som har ett härligt mjuk och möttande textur och ett överdrag av rostad mandel och mjölkchoklad. Sportlunch Almond är perfekt närd behöver extra god energi.
 
Sportlunch Orange
Nu lanseras Sportlunch med smak av apelsin, en populär och oemotståndlig kombination. Sportlunch Orange är en god chokladkaka som har en härlig mix av choklad med apelsinsmak tillsammans med krispigt rån. När du behöver ett gott energitillskott smakar Sportlunch Orange utmärkt!
 
Malaco Kick Sea Salt Caramel
Kick Sea Salt Caramel är en mjuk lakritsfudge med underbar smak av havsalt och karamellkola. Perfekt att ha tillhands att njuta utav när man vill unna sig något gott.
 
Läkerol DentaFresh Watermelon Mint
Nya Läkerol DentaFresh har en mild smak av fräsch vattenmelon och mint. Den dentala tuggpastillen innehåller 50% xylitol och bjuder på både god smak och goda egenskaper. Xylitol bidrar till att främja munhälsan. Ta två Läkerol DentaFresch Watermelon Mint efter varje måltid för en fräsch andedräkt och starkare tänder.
 
Läkerol YUP Strawberry Lime & Sour Peach
Nu lanserar vi en ny och fräsch Läkerol YUP Mix med två friska smaker i samma påse. Söt jordgubbe med lime och syrlig persika delar plats i sommarens fräschaste mix. Sockerfritt och oemotståndligt gott!
 
Alla produkterna finns tillgängliga i de flesta butiker från vecka 19. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: