Loddo - mars 2018

 – I samarbete med Loddo –
 
Nu är det någon vecka sedan jag hämtade ut månadens box från Loddo. Här hemma tycker vi alltid det är lika kul att få hem den, och blir lika överraskad varje gång. Innehållet är för det mesta riktigt bra, även om en och annan miss kan förekomma. Den här månadens box var dock riktigt bra, och gav höga betyg såväl hos mig som hos Alva vilket var extra kul. 
 
Vi uppskattade den nya Loka Crush lite extra tillsammans med den otroligt goda kokosbarsen från NICK´S. Sköljmedlet från Softlan försvann fort efter ett gäng maskiner i tvättstugan, den goda doften från IBA sprids i hemmet och doftar ljuvligt och produkterna från Cetaphil kom umärkt lagom tills vår resa.

Innehåll i Loddos mars box 2018

Softlan Complete Care So Fashion
Softlan är det sköljmedel jag använder allra mest, och jag älskar att variera mig i deras stora doftutbud. Det finns verkligen något för alla smaker. Softlan Complete Care är en innovation från Softlan som ger den bästa mjukheten och hjälper till att bevara färgerna, samtidigt som den ger 2x mindre noppighet. So Fashionable har en elegant blommig doft som doftar underbart. 
 
Cetaphil - ansiktskräm, fuktlotion och ansiktsrengöring
Cetaphil är är en hudvårdsserie speciellt framtagen för känslig hud som lätt blir torr och kliar.
 
- Cetaphil Facial Moisturizer (ansiktskräm) är anpassad efter torr hy, och absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer. Kliniskt bevisad att minska förlust av fukt i huden.
 
- Cetaphil Moisturizing Lotion (fuktlotion) är en fuktlotion för hela kroppen som är speciellt utvecklad för att återställa och lindra torr hy. Används dagligen, särskilt efter duch och bad, för att lugna torr hud. Ger lång och effektiv återfuktning, och perfekt för resan. 
 
- Cetaphil Gentle Skin Cleanser (ansiktsrengöring) är deras mest älskade produkt som rekommenderas av bl.a filmstjärnor, fotomodeller och hudläkare. Den passar känslig hud och löser skonsamt och effektivt upp smuts och makeup. Passar perfekt att ta med på resan. 
 
Har provat flera av Cetaphils produkter tidigare, och kan inte annat än att säga att jag älskar de alla. Det är produkter som verkligen håller vad det utlovar, och som jag mer än gärna använder mig utav. Just dessa mini prover ska packas ner inför vår resa i slutet av maj.
 
Bondbönor från Exotic Snacks
Rostade och saltade bönor som är rika på både protein och fibrer. Ett oväntat snacks till fredagsmyset eller varför inte som tillbehör till maten/salladen. Dessa ska bli spännande att få provsmaka, funderar dock fortfarande på hur jag ska avnjuta dessa som bäst. Det blir nog en sallad till maten skulle jag tro. 
 
NICK´S - kokosbar
Kokosbar från NICK´S med choklad som är socker - & glutenfri. Jag säger bara mums! Detta är verkligen bra när man vill ha nåt gott, men inte är sugen på att få i sig en massa socker. Den kommer absolut köpas hem fler gånger vill jag lova.
 
IBA
En helt ny produkt för mig, men som jag blev stört förälskad i direkt! Doftpyramiderna från IBA har en unik form och design som ger behagliga dofter för hela hemmet. Dofterna är av hög kvalitet och framtagna med hjälp av franska doft-och parfymexperter. Livslängden är 4-6 veckor.
 
Finns i dofter såsom Delicate Apple, Coral Reef, Cotton fresh&white lilac och Tropical Garden.
 
Colgate Plax
Colgate Plax munskölj med Fresh FX formula ger en fräsch känsla i munnen 10 ggr längre än om du bara bostar tänderna. Den är effektiv mot plack, stärker tänderna emalj samtidigt som den skyddar tänderna mot karies.
 
Munskölj är en produkt jag själv använder dagligen, där jag varvar lite i mellan diverese märken. Colgate är dock ett märke jag alltid återvänder till gång på gång.
 
Norr - 02 Citron/fläder
Förra boxens favoriter är tillbaka! Denna gången med ny smak och lika frisk och god var den. Det tål att upprepas att för varje såld flaska av Norr så skänks en vätskeersättning till behövande i världen. Drycken är dessutom uppfriskande och törstsläckande, laddad med ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. 
 
Finns sedan i januari på alla Pressbyråer & 7-Eleven i hela världen! 
 
SST NET
Erbjudande till Loddo - medlemmar om 6 månaders fri Spärrtjänst & Rättsskydd hos SST NET. Här kan man snabbt spärra hela eller delar av ens värdehandlingar. Perfekt inför kommande resor!  Visste ni att över 78000 personer blev ID-kapade i Sverige under 2017?
 
LOKA Crush - Äpple
Ny smak av äpple! Loka Crush är en kolsyrad fruktdryck med betydligt färre kalorier än vanlig läsk, och helt utan konserveringsmedel, färgämnen eller sötningsmedel - ett bättre alternativ till läsk helt enkelt. Dessutom är den riktigt god och uppskattas av såväl stora som små.
 
Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-300 kr.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: