Sommaren 2018

Mina planer för sommaren: I sommar kommer jag jobba en hel del, eftersom jag i år inte har någon betald semester att plocka ut, vilket är en nackdel med att börja på nytt jobb strax innan sommaren. Så det innebär förstås att vi kommer spendera en hel del tid på hemmafronten. Men till nästa år blir det dock desto bättre om man säger så, men självklart ska det hinnas med att njuta lite i år också.

Först ut har vi en veckas semesterresa till Cypern inplanerad, och reser kommer vi göra tillsammans med min bror Erik. Därefter hoppas jag hinna med lite mindre resor och äventyr här hemma i Sverige, ibland annat måste vi förbi Nyköping en sväng för att utnyttja mitt presentkort. Hade turen i julas att vinna ett presentkort på skor där. Sen om jag får drömma mig bort lite hoppas jag komma i väg på ytterligare någon härlig utlandsresa i slutet av sommaren alternativt framåt hösten.

Största sommarutgiften: Den största sommarutgiften blir nog vår resa till Cypern, även om vi inte kommer slå på super stort så vill vi ju ändå kunna unna oss lite.

Favoritsommarmånad: Juli, helt klart! Det känns fortfarande som att sommaren precis har börjat och det är långt kvar tills den är över.

Vad ser du mest fram emot i sommar?
Vår resa till Cypern längtar jag galet mycket efter just nu. Det är något extra magiskt att få upptäcka och se ett helt nytt land, och att få dela det äventyret med Alva känns lika fantastiskt varje gång.

Här badar jag helst: Fina sandstränder med turkost vatten har något extra magiskt över sig.

Det här har jag på mig i sommar: Korta leggings och linnen är det man hittar mig i oftast, men varierar mig med klänningar och tunikor.

Det här lyssnar jag på i sommar: Sommarhitsen som alla andra lyssnar på, sanningen är att jag inte är så mycket för musik. Faktum är att jag inte alls hänger med i svängarna, och brukar ta hjälp av andra vänner alternativt mina syskon som är lite mer insatta i vad som är aktuellt och inte.

Det här tittar jag på i sommar: Just nu tittar jag på Shadowhunters: The Mortal Instruments på Netflix i brist på annat. Brorsan pratar om att jag borde se Teen Wolf som jag tydligen borde gilla med tanke på vilka andra favoriter jag har, så kanske är det den som står näst på tur. Har ni läsare andra förslag tas det tacksamt emot. 

Bästa sommarstället: Det finns många platser som jag gillar lite extra, men det är något speciellt med Öland. Det är för mig förknippad med så många sommarminnen efter alla somrar som vi tillsammans som familj har spenderat där. Andra platser som är lite extra bra är Västervik, Varamobaden i Motala och härliga Gotland med de fina raukarna.

Det här äter jag i sommar: Här hemma har vi införskaffat oss en egen grill, och den kommer vi förstås utnyttja en hel del i sommar. Allt som går at grilla kommer det ätas av mycket i sommar såsom grillspett, grillade grönsaker, majskolvar osv. och så förstås en massa glass när värmen ligger på och det är varmt ute.
Det här läser jag i sommar: Jag älskar att läsa deckare, självbiografier och självhjälpsböcker så det är helt klart böcker i dessa genrer som kommer toppa min lista i sommar. Just nu suktar jag lite extra efter att få läsa Framgångsboken: Mina nycklar till ett lyckligare och rikare liv av Alexander Pärleros som släpps senare i år.
 
Det här kommer jag sakna i sommar: De senaste åren har jag inte jobbat heltid på somrarna, utan jobbat lite pö om pö om man säger så. Så det jag kommer sakna i sommaren är garanterat mer ledig tid tillsammans med Alva, nu när det kommer bli mer jobbtimmar i år.

Vad har ni för härliga sommarplaner?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: