Café & Konditori Ingrosa

Efter vårt besök på VR-World så promenerade vi en bit, och passade på att kika in lite butiker längst vägen. Det blev ibland annat ett besök i på Vågmästarplatsen där den nya saluhallen Kville i två plan ligger. Där köpte vi med oss lite honungskarameller och dryck ifrån Osthyveln. När vi shoppat klart fortsatte vi vidare och anlände till sist fram till vår nästa destination. 
 
Vi kom fram lite tidigare än planerat, så medan vi väntade passade vi på att utforska området lite. Det blev ett besök på Glade Johan - Godis & Tobak där vi fick med oss en ny dryck och lite nya klubbor ifrån att avnjuta senare under kvällen. Eftersom vi hade ytterligare tid kvar så blev det även ett besök inne på Café & Konditori Ingrosa, där vi passade på att avnjuta en liten fika medan vi fördröjde tiden.
 
Det smakade riktigt bra och var faktiskt ett mysigt litet café. Faktum var att det visade sig vara ett familjedrivet café där de gör allt från grunden, inte undra på att det smakade så bra. Ekologiskt surdegsbröd, bakelser, bakverk och tårtor - allt produceras i deras egna bageri. Ett café och konditori som vi mer än gärna besöker på nytt med andra ord och varmt tipsar vidare om i fall man råkar ha svängarna förbi Göteborg.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: