Comfort Hotel Göteborg

Efter att jag hade checkat och dubbelkollat resväskorna, så kom Alva hem i dörren och det var dags att ge sig ut emot både buss och tåg. Det blev en lång men smidig resa hela vägen till Göteborg med SJ snabbtåg, och ombord spenderade Alva tid framför surfplattan medan jag lusläste min skvallertidning. Framme var vi inte förrän sent på kvällen, och det blev därför bara en snabb sväng in på Mc Donalds för lite kvällsmat innan vi gick vidare emot hotellet. Vi checkade därefter in för vår första natt på Comfort Hotel Göteborg.

Där väntade en stor och skön dubbelsäng på på oss i hotellets nyrenoverade rum, och de där med sömn gjorde sig extra påtaglig för Alvas del, som hade spenderat hela för- och eftermiddagen i skolan med sina klasskamrater i Yxbacken. Där hade Alva fått möjligheten att för första gången prova på att åka både längdskidor och utförsåkning, vilket visade sig vara riktigt, riktigt kul vilket Alva glatt berättade om efteråt. Själv hade jag bara spenderat dagen hemma med vardagliga hushållssysslor, vilket gjorde att jag hade lite mer energi, men trots det hamnade även jag i säng relativt tidigt. Faktum var att det kändes lite extra skönt då man på hemmafronten tyvärr oftast har lite svårare att komma till ro, då det alltid finns datorer, surfplattor, telefoner och annan teknik tillgänglig, vilket man lätt hamnar framför om kvällarna.

När vi reser i väg är det en bit som vi försöker lämna hemma så mycket som möjligt, bortsett från under själva resan då vi brukar ha surfplattan eller Alvas Nintendo 3DS tillgänglig. I övrigt tycker vi att det är viktigt att kunna njuta och vara här och nu när vi är ute och far, och för att hinna med att njuta så mycket som möjligt gör vi bäst i att lämna elektroniken hemma tills vi kommer hem igen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: