Frukost på Comfort Hotel Göteborg

Efter en skön natts sömn vaknade vi upp rejält utvilade, och redo för en ny dag full med äventyr. Vi startade upp med att packa i ordning våra väskor (ja, vi har en förmåga att bre ut oss lite). Därefter blev det dusch och påklädning innan vi var redo för hotellfrukosten nere i matsalen.
 
Väl nere vid frukosten njöt vi till fullo av allt gott som fanns att välja ibland. Här på Comfort Hotel Göteborg fanns verkligen allt och lite till, och det är ju precis så som vi vill ha det när det vankas hotellfrukost. Det är vid dessa få utvalda tillfällen man får lyxa till det lite extra och njuta av allt och lite till.
 
När vi njutit klart och kände oss mätta och belåtna, så begav vi oss upp till rummet igen där vi packade ihop det sista, innan vi begav oss ner till receptionen igen. Utcheckade och klara så begav vi oss vidare emot spårvagnen som skulle föra oss vidare till vår första destination för dagen. För nu var vi mer än redo för lite action och äventyr - och det var precis vad vi fick uppleva på vår nästa destination.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: