Göteborgs första virtual reality spelhall och aktivitetscenter

Vi tog oss smidigt och enkelt fram till nästa destination med hjälp av spårvagnen. Den tog oss praktiskt taget hela vägen fram, och eftersom vi var ute i god tid, så hann vi till och med att utforska området intill i några minuter. Det fanns en hel del att kika på och ett gäng butiker, men vi hann inte riktigt spana in de alla så ett besök till området vid nästa tillfälle i Göteborg lär det säkert bli. Några minuter senare var det dags att bege sig de ynka 5 minuters promenad som behövdes fram till entrédörren. Där klev vi in på vår första destination för dagen - VR World som är Göteborgs första virtual reality spelhall och aktivitetscenter.
 
Det kändes stort att få komma dit och få ta del utav Richards och Ellens dröm, och mottagandet utav Richard själv var fantastiskt. Han var så otroligt hjälpsam, trevlig och gav service på högsta nivå. Upplevelsen som vi fick ta del utav var så mycket mer än vi någonsin hade kunnat förvänta oss. Själv tycker jag det är riktigt mäktigt att få träffa andra drivna, målmedvetna och unga människor - och att få se och ta del av de drömmar som det har förverkligat är riktigt inspirerande. 
 
På plats fick vi prova på ett gäng olika spel, och det fanns verkligen ett enormt utbud och något för alla smaker. Här finns möjlighet att göra vad man vill, när man vill. Vill man skjuta robotar som försöker ta över världen? Så kan man det. Har man alltid velat dyka? Här går det utan lufttank. Vill man komma över sin höjdskräck? Det fixas lätt. Vill man flyga rymdskepp och spränga sina vänner i luften? Ja, även det går!
 
Kort sagt det finns verkligen något för alla, och det är fantastiskt att man som människa kan utmana sig själv, såväl som sina fantasier och sina rädslor. Själv fick jag utmana mig själv lite i höjdskräck, en rädsla som jag inte ens visste fanns inom mig, men som gömde sig någonstans långt där bak. Nu när jag funnit den är jag dock ännu mer pepp och motiverad av bli av med den för gott, och känner mig mer än redo att utmana den på fler olika sätt framöver.
 
Vi rekommenderar efter vårt besök varmt vidare VR-World till er andra som är ute efter att prova något nytt, utmana er själva eller söker en ny aktivitet att utforska tillsammans med polarna eller familjen. Missa inte heller att VR-World erbjuder firmafester, kickoffs, after work och teambuilding-aktiviteter från enstaka timlånga event till halv- och heldagstillställningar för större grupper eller företag.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: