Alvas chock och glädjetårar

Tiden tickar på som vanligt och vi är snart redan inne i februari, men faktum är att jag inte ens har nämnt varken hur jul eller nyår var. Det kommer jag inte göra nu heller, det känns som tiden har tickat i väg lite för mycket för att dra upp djupgående detaljer om det nu. Men jag kan konstatera att 2017 kommer förbli en jul med stor glädje och lycka, och en jul som jag alltid kommer minnas lite extra och det tror jag inte att jag kommer vara ensam om.

Det som jag kommer minnas mest är Alvas ansiktsuttryck. Alvas chock, hennes glädjetårar och hennes stora kram, när det gick upp för henne att de jag nyss läst för henne var sant. Hon skulle få gå på sin första riktiga konsert. Se hennes stora idoler. Killarna som hon dagligen lyssnar på, sjunger med till och dansar till så fort musiken sätts på. Marcus och Martinus. Den konsert som hon trodde var slutsåld, men som lyckligtvis hade släppt extra biljetter till en extra insatt konsert, vilket hon inte hade en susning om. Hennes glädje var stor, kanske t o m större än jag någonsin sett förut och det var fantastiskt att få se och ta del utav.

Sedan dess har vi tillsammans räknat ner dagarna, och nu är det snart dags för den efterlängtande konserten. Här hemma har vi taggat med att lyssna lite extra på låtarna, bokat in hotell och beställt hem en akrylskylt från Skyltmax.se att ta med. Givetvis hoppas Alva lite extra på att få skylten och/eller deras nya platta signerad efteråt, men sanningen är att jag själv inte har en aning om hur en sådan här stor konsert fungerar. Det är ju faktiskt första gången för mig att ta del av en sådan här större konsert också, så kanske ges det inte ens möjlighet till signering efteråt? Det återstår att se men längtar det gör vi och såväl skylt som platta ska tas med för säkerhetens skull.

Är ni fler där ute som ska på konsert snart? Då rekommenderar vi varmt ett besök på Skyltmax.se, där ni enkelt och smidigt kan beställa hem en skylt. Ni väljer själva både material, storlek, färg, form och typsnitt och givetvis även valfri fästmetod. Priserna är dessutom kanon, och leveransen tar bara någon dag eller två! 

Ni kan här även beställa allt från exklusiva företagsskyltar och reklamskyltar till snygga graverade dörrskyltar och inredningsskyltar. Kort sagt hos Skyltmax.se hittar ni allt ni kan tänkas behöva i form av snygga, användbara och praktiska skyltar.

* Inlägget sker i samarbete med Skyltmax.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: