Butiksinvigning på Willys Ingesta i Norrköping

Här blev det visst tyst i bloggen, men nu är jag tillbaka igen. Det har varit en hel del annat som tagit upp min tid under de dagar som har gått ibland annat jobb med vår hemsida, hushållsysslor här hemma, anställningsintervjuer, planering av det nya året och så förstås en massa jobb. 
 
Det senaste dagarna har jag exempelvis spenderat en stor del av min tid på Willys Ingesta i Norrköping. Det har varit en massa jobb med deras nya butiksinvigning, och jag har ibland annat arbetat med att sätta upp och färdigställa deras ballongportal intill huvudentrén. Har även bjudit på smakprover och demat i butiken i ett antal timmar och agerat maskot tillsammans med brorsan. Det har varit riktigt, riktigt kul men otroligt påfrestande för kroppen så i dag har jag faktiskt mesta dels tagit det lugnt här hemma. Myst med Alva, tittat på serier, läst bloggar och besvarat lite mail. Ibland behövs sådana dagar också, och särskilt nu när det har varit så intensivt med jobb på sistone.
 
I morgon väntar en hemleverans på förmiddagen, och därefter får vi se vad dagen har att erbjuda. Har en hel del saker på min att-göra lista, så det återstår att se vart jag ska börja. Men något jag verkligen vill hinna med under veckan är i alla fall lite extra kvalitetstid med Alva. Det känns som det behövs nu, så kanske blir det en sväng till badhuset eller något annat skoj för oss att hitta på tillsammans.
 
Postat av: Ilóne Ingemarsdotter

Så häftig, är det svårt att göra ? Vi skall ha ett arrangemang i slutet av mars och kollar på olika lösningar för att piffa till butiken.

Svar: Svar: Ja, det blir riktigt snyggt. Det blir dessutom extra läckert om man har ballonger i olika färger. Nu var det dock bestämt att vi skulle använda oss utav Willys egna ballonger, och det är ju dessvärre helt vita förutom deras logga.
Det är väl lagom svårt kan man väl säga. Det krävs lite jobb och det funkar bäst om man är minst 2 personer som hjälps åt. Det jobbigaste är nog att knyta alla ballonger då det tyvärr tar lite på fingrarna.

Lycka till och hoppas ni hittar någon bra lösning till butiken! :)
Mammasvardag

2018-01-16 @ 12:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: