Planer inför det nya året

I dag har vi spenderat större delen av dagen hemma hos mina föräldrar, där vi vuxna har planerat semesterresor och annat i kalendern inför det nya året. Vi har även diskuterat och skissat på lite planer inför utvecklingen av vår hemsida och dess planer under 2018. Vi har även hunnit med att ringa några samtal, besvara lite mail och lite andra viktiga saker som har behövts fixas.

Förutom det har vi varit förbi affären en sväng för att hämta upp lite paket. I samma veva postades de sista vinsterna i väg till de lyckliga vinnarna i Unga Föräldrars julkalender. Det känns skönt att ha det avklarat nu, så att man kan börja släppa på den biten och planera lite mer framåt. I övrigt har det faktiskt inte skett så mycket mer i dag utan vi har mest tagit det lugnt och skönt.

I morgon är planen att fixa lite här hemma på hemmafronten. Har ibland annat planerat att få bort det sista juldekorationerna, och se över om jag kan få upp lite prylar som ska säljas. Framåt eftermiddagen är det tänkt att vi i familjen ska på bio och se filmen The Party. Utöver det ska jag någon gång under dagen hinna med att skriva på anställningsavtal inför mitt nya arbete, och ordna med lite andra viktiga saker som lite samtal ibland annat som måste ringas. Kvällen kommer sedan avslutas i form av lite tradionellt fredagsmys med Alva i soffan och någon bra film.

Har ni gjort något spännande eller kul i dag? Kanske några roliga planer inför helgen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: