Loddo - juni 2018

 – I samarbete med Loddo –
 
Loddos senaste box är här! Det är sommarens första och sista box – nästa Loddobox kommer inte förrän i september 2018. Detta beror på ett sommaruppehåll så när boxen öppnades så passade vi här hemma på att njuta lite extra av öppningen ute på balkongen.
 
Den stora favoriten blev helt klart Mentos rullen som var riktigt fräsch, somrig och god. Nesquik baren tyckte Alva var lite extra spännande att få provsmaka, men efteråt kom hon fram till att hon håller sig till Nesquiks vanliga flingor fortsättningsvis. Men kul med något nytt ändå, det gillar vi här hemma.

Innehåll i Loddos juni boxen 2018

Mentos Sour Fruits
Sommarens suraste nyhet är här! Den populära Mentosrullen har länge varit en succé hos båda stora och små. Nu presenteras ett nytt tillskott ibland våra rullar. De pastellfärgade pastillerna i Mentos Sour Fruits smakar precis som de låter i en somrig, fräsch och sur kombination av jordgubb och äpple. Finns att köpa på ICA och COOP.
 
Fruktdryck från Njie
Smaken av äpple och päron var riktigt god!
 
SerumMASQ+ After Sun
SerumMASQ+ After Sun vinnare i Swedish Beauty Awards. Den är perfekt efter en dag i solen. Ansiktmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med lugnande, fuktgivande och skyddande effekter från bl.a aloe vera, trollhassel, allantoin och rosenvatten. Placera den bara över ansiktet, luta dig tillbaka och njut av din egentid. Regelbunden användning av SerumMASQ+ After Sun efter vistelse i sol, håller din hy återfuktad och hjälper därmed till att bevara din solbränna samt ger en fin lyster.
 
Nutrilett Blueberry Acai Almond
Nu är den här, uppföljaren i den nya generationens shake från Nutrilett. En mättande dryck med naturliga ingredienser som mandelmjölk och juice från från blåbär & acai. Drycken innehåller 148 Kcal, med högt protein-och fiberinnehåll. Ett perfekt alternativ när du inte hunnit laga ett hälsosamt mål mat. 
 
Eazycover
Eazycover är en överdragshätta, plastfilm med ett gummiband som träs över kärl istället för plastfolie som trasslar sig och inte sluter tätt. Easycover sluter helt tätt runt olika former och storlekar och fäster på allt material. Easycover är dessutom återanvändningsbar och kan användas i kyl, frys och mikro och ugn upp till 100° i 15 min. 
 
Trocadero Zero
Samma fantastiska Troca-smak, men utan socker? Jag håller inte riktigt med helt och föredrar faktiskt  orignaldrycken, även fast jag gillar att denna inte innehåller något socker.
 
Nesquik mellanmålsbar
Nesquik mellanmålsbar med fullkorn och mjölkbas. De älskade frukostpuffarna, nu som mellanmål. På marknaden finns även med samma bar med chokladbas, i form av Nesquik Maxi Choco.
 
Gainomax Vitamin drink
Gainomax Vitamin drink är en törstsläckande dryck med vitaminer, mineraler och BCAA. 
 
Luxurious Volume Thouchably
Luxurious Volume Thouchably ger håret naturligt volym samtidigt som det gör håret mjukt. Sheer Blonde Go Blonder ljusar gradvis upp blont hår och milt nog att använda varje dag. Fri från ammoniak och väteperoxid.
 
Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
 
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-350 kr.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: