Låter mer eller mindre som en kråka

Foto: Colourbox

Här har det varit tyst ett tag nu och det beror på att jag varit sjuk. Faktum är att jag fortfarande är dålig, och har varit hemma från jobbet hela veckan. Allt började i torsdags förra veckan då jag började få lite halsont, jag tog det inte riktigt på allvar utan körde på som vanligt. Tvekade lite om jag skulle gå till jobbet under fredagen, men kände att jag kör på så blir det nog bra. Märkte dock snabbt att jag blev allt sämre och sämre under dagen, även fast Clara var snäll och gav mig halstabletter. 

Framåt eftermiddagen hade hostan dykt upp, och halsen kändes ännu värre. Arbetade trots allt kvar till vi slutade för dagen och därefter tog jag helg. Siktade in mig på att vila ut ordentligt under helgen, för att kunna gå tillbaka till jobbet som vanligt under den här veckan.

Så blev det dessvärre inte utan i måndags fick jag ringa och sjukanmäla mig. Halsont och hosta var nämligen bara början, därefter kom febern och nu är rösten borta helt mer eller mindre. Dagtid känns det lite bättre och jag lyckats prata, även om jag mer eller mindre låter som en kråka, men kvällstid försvinner rösten helt.

Det känns super tråkigt särskilt då jag verkligen saknar jobbet, kollegorna och rutinerna. Trivs inte alls med att bara ligga hemma och dega, så jag hoppas verkligen jag är på bättringsvägen snart. Men till dess är det bara försöka vila och göra det bästa utav situationen. 

Hur är det mer er läsare? Mår ni bra eller är ni sjuka ni också lagom till påsk?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: