Tankar på kommande födelsedagar

Det har ekat tyst här i bloggen, och jag tänker varje dag att jag ska skriva. Faktum är att det oftast inte går en enda dag utan att jag tänker på att jag vill och borde skriva av mig. Men av någon anledning är det svårt att komma till skott när man varit borta så länge. Men nu tänkte jag göra ett försök på nytt att komma tillbaka – för jag lovar, jag har massor att dela med mig utav.

Här hemma har den senaste tiden bestått utav en hel del fokus på kommande födelsedagar. Alva fyller 11 år den 19/10 och jag själv blir 27 år den 2/11. Här hemma har det därför skrivits önskelistor, pratats om teman och datum inför firande. I år suktar Alva efter ett Halloween party med sina vänner, så det lutar emot att vi ska försöka knåpa ihop något med de temat.

Om inte annat så har jag i alla fall tankarna på annat i ren Halloween anda. Suktar efter övernattning på Vildmarkshotellet med entré till Djurparken i samband med Halloween. I år har Kolmårdens Djurpark nämligen öppet flera dagar och senare på kvällen, kort sagt massor med mer rysmys för hela familjen! Fördelen med detta är ju givetvis mina arbetsförmåner, då ni givetvis hittar mig i någon av parkens alla restauranger vissa utvalda dagar även i år när jag arbetar. Kanske ses vi rent utav där? För givetvis rekommenderar jag ett varmt besök!

Oavsett vilket tema det blir så ska vi få ihop något firande i alla fall, för man fyller bara år en gång per år, och det är något som helt klart är värt att firas! Faktum är att jag i dag tänkt checka av tillgängliga datum i lokalen som vi planerat att hyra. Det är steg ett och därefter får vi gå vidare och se hur årets kalasfirande slutar. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: