En riktigt bra dag

Det har varit fullt upp den senaste veckan, och det har därför inte funnits mycket tid alls till att komma in här och säga hej. Men nu börjar det lugna ner sig lite och samtidigt börjar vi förbereda inför påsklovet och vår kommande resa. Det är dags att åka neråt i landet för ett reportage kring vilka aktiviteter och boenden som finns där.
 
Men innan dess har vi lite kvar att stå i så jag har roat mig med lite viktiga telefonsamtal, mejl och lite hushållsysslor här hemma. Har ibland annat en plan inför hösten som jag hoppas kommer gå i lås, men än är ingenting klart så jag vågar inte ta ut något i förskott. I morse var jag även med Alva nere vid skolan, då det var dags för ett nytt försök av vaccination, och jag måste erkänna att jag var en aning skeptisk till om hon nu efter mycket om och men skulle våga. Det har varit en hel del traglande med att våga ta den där sprutan nämligen, men nu äntligen klarade hon det. 
 
Det känns riktigt skönt för oss båda att ha det avklarat, och givetvis måste det firas lite extra efter skolan. Så här hemma har jag förbrett en liten överraskningspresent och så slår vi på stort dagen till ära med lite grillning (trots snön som helt plötsligt tittade fram igen). Det känns som en bra dag här med andra ord.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: