Första april

I dag har det varit fullt på schemat från morgon till kväll, och om sanningen ska fram så är det precis så jag föredrar dagarna allra helst. Här hemma har jag därför hunnit med att ringa lite viktiga samtal, besvarat ett X antal mejl, skissat lite mer på vår kommande resa inför påsklovet och fixat med lite hushållssysslor medan Alva har varit i skolan. 
 
Lagom tills Alva kom hem vid 15 tiden begav vi oss in till stan en sväng. Det blev ett snabbt besök med sikte på Pressbyrån för lite glassinköp, där Alva ibland annat köpte in GB:s alla glassnyheter till hennes nya challenge. Om ni vill se hennes video rekommenderar jag ett besök på hennes YouTube kanal där den inom kort kommer ut. Det blev förstås även lite extra glass hem hit också, vilket är härligt att kunna plocka fram till vardags när man vill njuta i vårsolen lite extra. Kort sagt det gäller ju att passa på att bunkra upp när det är halva priset, och för er som har missat detta så är det ingen fara. Pressbyrån har halva priset på alla glassar ända fram till 21/4. 
 
Förutom Pressbyrån hann vi med ett besök på Spicy Hot också för lite käk. Det var inget som var planerat alls egentligen, men ibland är det härligt att få vardagsnjuta lite extra. Därefter begav vi oss hemåt, och Alva begav sig snabbt i väg ut för att leka med kompisarna. Själv passade jag ibland annat på att chilla en stund i soffan, det blev dock inte långvarigt. Alva kom snabbt tillbaka då kompisarna inte kunde leka mer. 
 
Några hushållsysslor senare blev det dags för läxläsning. Det blev lite extra träning inför morgondagens glosförhör i engelska, och så lite pluggande inför historia provet på fredag. Det känns som det kommer gå ganska bra för Alva. Det känns som hon kan det här nu och att de liksom sitter, men givetvis kommer det bli mer pluggande under veckan. Det är ju alltid bra att vara på den säkra sidan och då är det öva, öva och åter öva som gäller. 
 
Postat av: Matilda Berlin

Men guuu vad gott det såg ut! MUMS <3

Svar: ÅH, tack så mycket. <3
Sanna

2019-05-01 @ 14:28:18 / http://matildaberlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: