Tisdagsstatus

Mår: Det är mycket som händer just nu i livet för både mig och Alva. Det gör att stressen kring hur vardagen ska gå ihop gör sig påmind i mellan varven. Planering framåt är därför A och O för oss, och just därför har jag spenderat en hel del tid framför kalendern. Nu känner jag dock äntligen att jag börjar få kläm på det hela och stressen har därför sakta börjat avta. Vi kommer greja det här tillsammans och det känns faktiskt riktigt, riktigt bra. 
 
Alva: Alva har nu officiellt börjat årskurs sex, och jag kan inte låta bli att fascineras över hur stor hon har blivit. Nu väntar betyg, hemkunskap och moderna språk och så förstås lunch på högstadiet. Det börjas nämligen redan nu successivt gå över till högstadiet. Det känns förstås lite pirrigt och nervöst men samtidigt kul och spännande på samma gång. Det innebär ju att man vissa dagar får vara störst på skolan, medan man andra dagar får vara yngst. 
 
Just nu är det lite extra pepp inför morgondagen där den allra första franska lektionen väntar. Som hon har längtat.. 
 

Resten av veckan: Består utav ett besök till Västerås där ambassadörträff väntar tillsammans med en härlig hotellövernattning på Scandic Västerås. Alva blir kvar hemma hos min pappa tillsammans med mina syskon. Sen är det ju faktiskt dags för de största av allt - upprop på Affärshögskolan. Tänk att det äntligen är dags, och att jag dessutom får med mig min mamma. Inte visste jag innan att vi en dag skulle gå i samma klass. 

 

Tisdagens citat: Alla våra drömmar kan uppfyllas, om vi har modet att uppfylla dom.

Postat av: Sofie

Åh, spännande med betyg! :)

Svar: Svar: Ja, hon tycker det är super spännande med betyg. Hon har verkligen kämpat och slitit hårt under de gångna året, och jag är så stolt så stolt.
Kram Sanna
Sanna

2019-08-26 @ 19:49:00 / http://nissabo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: