Nyårsafton 2018/2019

I år firade vi nyårsafton själva hemma hos oss, det hör inte till vanligheterna då vi vanligtvis brukar fira hos mina föräldrar. Men i år hade alla mina syskon (nej, stryk det två av mina tre syskon) gjort upp planer på annat håll, så mina föräldrar tyckte att vi med kunde göra egna planer. Det kändes lite sisådär om jag ska vara ärlig, och Alva var inte sen med att protestera hon heller. För henne är det nämligen viktigt att vi alla är samlade, och det är något även jag trivs med vid högtider likt dessa.
 
Själv hade jag därför inga större förhoppningar på nyår i år. Men vi bestämde oss gemensamt att göra det bästa av det hela och njuta till fullo. Det innebar att vi faktiskt klädde upp oss lite extra, även fast vi bara satt hemma och myste i soffan vi två. Vi slog på stort med att tillaga plankstek dagen till ära med pannacotta med bärsås till dessert. Vi njöt av den goda maten i vardagsrummet med tända ljus, lite bubbel och en mysig film. 
Det blev en liten paus därefter för fix i köket och gott nytt år hälsningar till allt och alla. Vi fortsatte sedan kvällen vidare med ännu mer mys i form av nyårsbingo, där jag faktiskt lyckades kamma hem en liten vinst. Lagom till bingomyset ställdes även lite godsaker fram i form av ett läckert fruktfat, lite chips, dipp och förstås ännu mer bubbel. Kvällen blev faktiskt långt över förväntan, och vi hade det supertrevligt tillsammans och tog t o m i hand på att boka in fler liknade kvällar framöver.

Nu ser vi tillsammans fram emot ett nytt år med nya och spännande utmaningar, ögonblick och upplevelser att ta del av! Hoppas ni med hade ett fantastiskt nyår.

Postat av: Matilda Berlin

Men åh så mysigt det ser ut att ha varit!! Kram fina <3

Svar: Ja, det var det också. Det blev en riktigt fin nyårsafton. Kram <3
Sanna

2019-03-09 @ 21:22:36 / http://matildaberlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: