Tävla om en personlig babyfilt

I samarbete med Babyfiltar.se har en utav er chansen att vinna en valfri personlig babyfilt - med namn, födelsedatum, vikt & längd samt sjärntecken.
 
Tävlingens pris
En personlig babyfilt - med namn, födelsedatum, vikt & längd samt stjärntecken
”Letar du efter en personlig gåva? Hos Babyfiltar.se hittar du massor flera personliga babyfiltar, kuddöverdrag och även Baby Art-kit för dig som vill göra egna konstverk med barnens hand- och fotavtryck. 

En personlig babyfilt är inte bara en uppskattad gåva av banen att stoppas om i, utan blir även ett vackert minne att ha med sig in i vuxen ålder. Hos Babyfiltar kan du beställa mjuka och mysiga filtar i flera färger och med olika motiv och fin design.

Vid dop, namngivningsfesten eller till den nyfödde – En babyfilt med namn, födelsedatum och -tid, vikt samt längd är alltid uppskattad av såväl barnet som föräldern. Namn och övrig information du uppger stickas på filten på beställning. Dessutom kan du välja dedikation på filten istället för ordet ”Baby”, dedikationen bör bara 20 tecken eller mindre.”

Så här tävlar du
Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du ska vinna, och glöm inte att skriva med ditt namn, e-post och ev bloggadress.

 Hur skulle du vilja att just din filt såg ut? 

För större chans att vinna:
– Dela tävlingen vidare offentligt på Instagram eller Facebook.

– Följ Mammasvardag på Instagram.

– Gilla Mammasvardag.se på Facebook.

Tävlingen pågår till och med den 26/1.

Kommentarer godkänns efter avslutad tävling.

Vinnaren blev Liselotte.

Postat av: liselotte

Vilken härlig tävling, var längesedan jag såg dessa härliga babyfiltar. Vill gärna vinna en mörkblå med mitt barnbarns namn och uppgifter på. Vill vinna för detta är en så personlig gåva som de kan ha mycket glädje av, och skulle vara härligt att få ge just en sådan fin sak som gåva. Gillar på facebook, har ej instagram, liselotte andersson

2019-01-08 @ 18:15:47
Postat av: Helena i Uppsala

En lila filt för Lo och ett lodjur om det går. Lila är mammas älsklingsfärg. Ingen zodiakfigur. Jag är ganska nybliven morsfaster åt lilltjejen och hon är den första i släkten i den generationen så hon är alldeles märkvärdig.

2019-01-14 @ 17:25:53
Postat av: Annica L

Rosa filt med kanin och dotterns namn Signe på.
De här filtarna är en riktig dröm, ser så fina ut!

2019-01-24 @ 10:01:27
Postat av: Annica L

Rosa filt med kanin och dotterns namn Signe på.
De här filtarna är en riktig dröm, ser så fina ut!

2019-01-24 @ 10:01:33
Postat av: Jessica Olofsson

Jag skulle vilja ha en rosa filt med namn, födelseuppgifter och dopdatum. Jag skulle gärna ha ett kors med då. Så fint minne det skulle bli. Jag skulle vilja vinna eftersom min dotters dop blev väldigt snabbt planerat och avklarat. Jag vill ge henne något från oss föräldrarsom visar på hur viktigt vi ser på det.

2019-01-26 @ 19:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: