Tisdagsstatus

Sovit: Det är likadant varje år, och jag tror inte vi är ensamma. Utan varje år när vi är lediga under en längre period så vänder vi mer eller mindre lite på dygnet. Under sommarsemestern tenderar vi helt enkelt att både somna och vakna allt senare. Ingen väckarklocka som ringer, inga tider att passa och inga rutiner som måste följas. 
 
Så i morse när vi vaknade upp kände jag mig rejält utvilad. Det kändes riktigt skönt men om sanningen ska fram börjar jag inse att det är dags att börja vända tillbaka dygnet lite. För det är inte långt kvar tills skolan drar i gång igen (både för min och Alvas del numera), och jag vet av egen erfarenhet att det är tufft att invänta sista veckan. Så framöver ska vi sikta på att försöka komma i säng lite tidigare. 
 
Igår: Var vi faktiskt bara hemma, chillade och tog det lugnt. Det behövdes då vi i söndags spenderade en hel dag på stranden i Motala. Trots upprepande insmörjningar lyckades jag bränna mig rätt rejält, så det kändes skönt att bara vara hemma (och gömma mig undan från solen). 
Idag: Så har vi fixat och donat lite här på hemmafronten, det är ju sånt som behövs också. Utöver det har vi hunnit med ett besök i Finspång för att hämta hem en vinst. Vi lyxade till det med ett besök på Lindahls Bageri också i samma veva för en bit mat. Var riktigt sugen på en härlig sallad, men det var tyvärr ganska utplockat så det föll på en tallrik med kycklingspett och bakad potatis i stället.

Just nu: Ligger jag i sängen med en podd på högtalarn. Funderar på om jag ska slå på en serie eller om jag kanske ska försöka sova. Jag tror det blir det sistnämnda.

Tisdagens citat: If your dreams don't scare you they aren´t big enough.

Postat av: Linda

Min man och jag var precis likadana innan vi fick barn. Nu är det upp 06.15 oavsett när man somnade, haha =)

Svar: Svar: Här hemma är dottern så flexibel och stor att hon själv kan rucka på rutinerna. Somnar hon sent vaknar hon senare, och tvärtom. Så här blir det aldrig tidiga mornar om vi inte måste (för att vi ska i väg någonstans eller så).
Mammasvardag

2019-07-21 @ 18:41:22 / http://lhsmaskiner.se
Postat av: Sofie

Så smarrig maten ser ut! :)

Svar: Svar: Tack så mycket, den var riktigt god. Kram
Mammasvardag

2019-07-24 @ 19:37:00 / http://nissabo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: