Midsommarafton 2019

Hej på er och glad midsommar vart ni än befinner er i vårt avlånga land. Traditionsenligt har vi firat på Lilla Lövhälla en stund där vi har plockat lotter, njutit av lite go fika ute i gräset och kikat runt på loppmarknaden. I vanlig ordning brukar vi stanna kvar för ringdansen, underhållning på scenen och lite annat också. Men i år valde vi faktiskt att skippa allt detta då barnen dels är så stora att ingen egentligen har något intresse, samtidigt som vi alla ville hem och mysa loss på hemmafronten tillsammans i stället. 
 
Väl hemma har vi firat med tradionell midsommarmat i form av sill, skinka och potatis tillsammans med gräddfil. Till dessert serverades den klassiska jordgubbstårtan ute i trädgården, där vi hela familjen sysselsatte oss i flera timmar med familjespel av alla dess former. Det blev en hel del skratt, diskussioner och tankar som dök upp framförallt när spelet "Vem i rummet?" spelades i mellan oss syskon. 
 
Framåt kvällen avrundade vi kvällen med lite grillat och ytterligare mys med familjen. Det har varit en riktigt, riktigt bra dag kan jag konstatera. Faktum är att det är sådana här dagar man lever för lite extra och bär med sig i minnet för alltid.
 
Hoppas ni med hade en fin midsommar! 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: