Måndag

Mår: riktigt bra. Känns skönt med lite ledighet och har förhoppningar på mycket sol, någon grillkväll och en massa mys.

Helgen: var fylld med mycket jobb. Alltid lika kul på jobbet och fick den här helgen lära känna en ny kollega. Annars har det blivit lite välbehövlig shopping och en sväng på stan.

Alva: mår riktigt bra och är pepp inför sommaren. Det är mycket prat om skolavslutning och fix inför den med tid hos frisör, inköp av kläder och skor tillsammans med en önskan om en tid hos nagelsalongen för första gången. 

Veckan: rymmer faktiskt lite ledighet vilket känns välbehövligt. Hoppas på fint väder och någon grillkväll annars kommer det bli mycket fix ute på balkongen. Har sista tiden investerat i en hel del nytt just dit, så det är en hel del som ska packas upp och placeras ut på rätt ställe. Annars blir det lite påbyggnad av utbildning inför jobb, ett Stockholms besök där en intervju väntas och en tur till Färgargården för lite mys och så en ny träff med föräldragruppen. 

Kom ihåg: Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.

Postat av: Fröken M

Va roligt med en tur till London inplanerad :)
Mitt tips är "The Dungeon". Det ligger precis vid london eye och är en "skräckshow".
Man går genom olika rum och i varje rum är en föreställning.
2 åkattraktioner ingår oxå.
Googla det så får du se mer :)
Annars gick vi mest runt och kollade. Slottet, london bridge, big ben ( som är till största delen övertäckt pga renovering osv )
Jamie olivers restauranger kan oxå rekommenderas ! Super god pizza och pasta !!

Kram

Svar: Svar: Förlåt för extremt sent svar, men tusen tack för alla tips. Hann med att läsa dessa innan vi reste och spanade in The Dungeon som lät riktigt spännande. Det blev dock aldrig något besökt dit då resesällskapet backade ur och blev lite rädda för den skräckshow som väntade. Själv var jag nog inte så mallig heller ska villigt erkännas, men vi hade det fantastiskt i London under vår vistelse ändå.
Kram Sanna
Sanna

2019-05-09 @ 19:28:03 / http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: