Myskväll med sleepover

I dag har jag varit ledig och hemma från jobbet, vilket gjorde att jag i morse passade på att sova ut lite extra. Det är det allra bästa med lediga dagar att jag faktiskt kan och får somna om när Alva kommit i väg till skolan som hon ska. I dag kändes det dessutom lite extra välbehövligt med tanke på att jag har varit lite krasslig sista tiden. Kanske behövde jag helt enkelt få sova ut lite, och varva ner lite från all stress, som jag annars ofta har runt om mig. För faktum var att jag lagom till att Alva kom hem från skolan kände mig lite bättre.
 
Det hela gav mig lite ny energi som jag snabbt passade på att utnyttja. Hemmet här hemma behövde sig en liten omgång så det blev lite städning för både mig och Alva. Vi hann inte riktigt klart med allt som vi tänkt oss, men lyckligtvis är det en ny dag i morgon. Då blir det att fortsätta för min del med resten av de som är kvar medans Alva är i skolan.
 
När vi städat och fixat lite här hemma, så traskade vi tillsammans ner till affären en sväng. Vi behövde handla hem lite påfyllning av frukost prylar. Så det blev lite mjölk, ägg, pålägg och lite annat smått och gott som fattades här hemma. Efteråt lyxade vi till det med lite mat nere på restaurangen tillsammans. Alva njöt lite extra utav att få bjuda med sig bästisen. 
 
Kvällen avslutades här hemma med lite filmys och sleepover för bästisen. Nu sover tweeniesarna sedan en tid tillbaka, och faktum är att det börjar dra ihop sig även för mig så jag tror jag avrundar och säger god natt här. 
 
 
Postat av: Linda

Så god maten ser ut! ^^

Svar: Svar: Åh, tack så mycket. Det smakade faktiskt riktigt bra.
Mammasvardag

2019-05-31 @ 18:57:40 / http://lhsmaskiner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: