Min nya bästis

Det är nu bara 26 dagar kvar till julafton. Det innebär att vi här hemma sakta har börjat räkna ner dagarna, och samtidigt börja förbereda oss inför julen och alla dess bestyr. Vi är nog inte ensamma om att skriva önskelistor, inhandla och fundera över julklappar. Inte heller tror jag vi är ensamma om att sysselsätta de lediga dagarna med julstädning, handling och och en massa bestyr ute i köket.
 

Det är i alla fall vad varje vaken sekund fokuseras på just nu. Åtminstone om man bortser från all tid som läggs på studier och arbete. Här hemma har vi dock inte kommit så långt ännu. Det är en hel del att fixa och stå med nämligen, men jag är tacksam att vi kommit en bit på vägen i alla fall. Extra skönt känns det med tanke på att vi i skrivande stund här hemma har fått ta en liten paus. Här om dagen insjuknade jag nämligen i en rejäl dunderförkylning. Det suger verkligen då jag verkligen var i mitt esse innan. Nu har jag i stället fått kurera mig i sängen med min nya bästis – Panodil kartan.

 

Det positiva i det hela är att Alva än så länge är frisk, och de om något väger upp. Förhoppningsvis klarar hon sig helt och slipper insjukna hon också. Tillsvidare är det med andra ord Alva som får rå om lilla mamsen. 

 

Hur långt har ni kommit med julens alla bestyr?