Distansstudier även för Alva

Hur är det med er? Här är vi än så länge friska och har (så vitt vi vet) inte drabbats utav Covid-19. Det känns skönt samtidigt som det är jobbigt att ständigt behöva leva med oro kring om och när vi kommer drabbats. För om sanningen ska fram så har jag svårt att tro att vi skulle slippa undan - när så många andra drabbats.
 

Vi hoppas dock fortfarande att vi slipper drabbats, och håller oss därför så gott det går till restriktionerna. Faktum är att det från och med idag t o m blev bestämt att dotterns studier numera ska vara på distans de också. Än så länge gäller beslutet bara fram till januari, men det kan ändras fort och ingen vet vad som egentligen händer efter nyår.

 

Det känns naturligtvis lite tråkigt, samtidigt som det på ett sätt känns ganska väntat. Det tråkiga ligger naturligtvis i första hand i oro. Som förälder blir man ju naturligtvis rädd över hur det på sikt påverkar ens barn och dennes studieresultat. Det känns därför lite nervöst men samtidigt är terminens betyg nu redan satta. Det i praktiken innebär att det inte är mycket till riktiga lektioner kvar nu innan terminen är slut.

 

Så vi får ta en dag i taget helt enkelt här hemma. Förhoppningsvis får barnen komma tillbaka till skolorna redan i januari (och om inte får vi lösa eventuella problem då).

 

Hur ser det ut för era barn? Har de också distansstudier från och med idag?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: