Ambassadörsträff i Västerås

Den senaste veckan har jag varit lite off här, men det beror mycket på att den mer eller mindre bara har bestått av pluggande. Faktum är att inför en tenta så känns det mer eller mindre som att jag inte gör annat än att plugga. I efterhand känns det därför lite extra skönt att kunna pusta ut. Särskilt när magkänslan säger en att det gick vägen. 
 

Så det är precis vad jag ska satsa på nu under helgen. För nu är terminens första tenta gjord, och den kändes faktiskt riktigt bra. Planen inför helgen kommer bestå utav en resa till Västerås för min (och min mammas) del. Det är nämligen dags för nästa ambassadörsträff med Coppermiths. I samma veva har vi även planerat in en vistelse på Kokpunkten och deras wellness avdelning. Där om någonstans ska jag passa på att njuta lite extra.

 

Alva kommer bli kvar här hemma (eller ja, hemma hos min pappa). Där ska hon roa sig och njuta av lite egentid med morfar. De har diskuterat och pratat om att hitta på något roligt tillsammans. Men det har inte bestämt något ännu så det återstår att se vad det blir. 

 

Nu ska jag återgå till att förbereda och fixa de sista inför imorgon. Vi reser tidigt imorgon så det är mycket som ska hinnas fixas och förberedas innan. 

 

Vad har ni för planer inför helgen? Ska ni göra något roligt?

 
Postat av: Nelly

Låter riktigt mysigt med att åka till en wellnesavdelning men det där stället verkar häftigt, har du varit där tidigare?

Svar: Svar: Det var fantastiskt mysigt. Vi hade det verkligen superbra där, och det var så välbehövligt att få komma i väg och rå om sig själv lite extra. Kan inte annat säga än att jag längtar tillbaka. Kokpunkten i sig är annars riktigt häftigt, och helt klart värt ett besök såväl utan wellness avdelningen som med. Har tidigare varit där en gång innan (och då med dottern Alva), men vid de tillfället besökte vi tyvärr inte wellness avdelningen som har 18 års gräns.
Kram Sanna
Sanna

2020-09-28 @ 15:17:01 / http://https://mindatorsupport.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: