Besök på Kokpunktens relaxavdelning

Idag vaknade vi upp strax innan klockan 08:00. Här blev det minsann ingen sovmorgon inte (det blir det för övrigt aldrig när mamma är med). Vi startade upp dagen med att fixa i ordning oss och bege oss ner mot hotellfrukosten. Där njöt vi till fullo av allt som hotellet hade att erbjuda. När vi kände oss mätta och belåtna så begav vi oss upp på rummet på nytt. Där packade vi ihop våra grejer, och begav oss sedan ner för utcheckning.
 
Därefter begav vi oss bort mot Kokpunkten. Där hade vi planerat in en heldag med besök både på actionbadet och SPA-avdelningen. Vi valde att starta upp med det sistnämnda som var nytt för oss bägge. Det visade sig vara ett lyckokast då vi var helt ensamma första timmen. Det gjorde det enkelt att kunna knäppa ett gäng bilder (utan att råka fotografera någon annan).
 
Vi kunde dessutom njuta lite extra och bara ta in lugnet. Det var fantastiskt välbehövligt för oss bägge. Under vårt besök passade vi även på att prova nyheten The Beach som finns i anläggningens VIP-rum. Nyheten som bokas separat på plats erbjuder verkligen det där lilla extra. I rummet får du verkligen känslan av att du ligger på en riktig strand. Du känner solljuset, värmen, vågbruset och det svalkande vindarna. Här ges du en möjlighet att verkligen njuta till fullo, och du gör det samtidigt som du har sanden mellan tårna. Om jag ska vara ärlig var det riktigt svårt att låta bli att somna. The Beach är kort sagt en riktig tiopoängare, och en plats ingen riktigt vill lämna.
 
När vi kände oss klara på SPA-avdelningen begav vi oss till actionbadet. Vi stannade inte där lika länge, mest för att stora läskiga rutschkanor inte riktigt är mammas grej. För egen del har jag inga problem, men det är ju naturligtvis inte lika kul att åka ensam. Så det blev inte så mycket åkande den här gången. Men det gör inget för jag har ju varit där förut. Dessutom kommer det garanterat bli fler besök och då kanske med lite vildare sällskap.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: